Fred Perry

Vi har et udvalg af Fred Perry poloer og skjorter, som du kan købe til outlet-priser. Fred Perry er mest kendt for deres ikoniske t-shirts med knapper. Du kan spare op til 70% på alle vores varer fra Fred Perry.

Nordic Fashion Outlet

Filtrer efter størrelse

Filtrer efter pris

Filtrer efter farve

Viser alle 35 resultater

Fred Perry i Fashion Outlet

I vores shop kan du købe Fred Perry til outlet-priser. Vi har både deres kendte t-shirts og deres fede poloer med logo på. Fandt du ikke hvad du søgte? Bare rolig, vi får hele tiden nye produkter ind.

Hvem var Fred Perry?

Fred Perry var en kendt professionel tennisspiller fra England. Han vandt 3 Wimbledon mesterskaber fra 1934 til 1936. I 1952 var han med til at stifte tøjmærket Fred Perry.

Fred Perry som tøjmærke

Fred Perry er i dag mest kendt for tøjmærket af samme navn. Man kan genkende mærket da alle deres t-shirts bærer deres logo, som er en laurbærkrans der sidder i venstre side af brystet. Laurbærkransen er også et symbol som Wimbledon brugte. Det første produkt der blev lavet, var en sports t-shirt i hvid med korte ærmer og knapper. Dengang kunne du kun få t-shirten i 2 farver enten i hvid eller i sort. I dag har de udvidet deres sortiment, så du også kan få Fred Perry t-shirts i flere farver, sko, bukser og tasker.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få gode tilbud direkte i din indbakke!