Tommy Hilfiger

Udforsk vores Tommy Hilfiger udsalg her i vores onlineshop. Vi har et stort udvalg af tøj til både mænd og kvinder. Du sparer op til 70% på alt fra Tommy Hilfiger.

Nordic Fashion Outlet

Filtrer efter størrelse

Filtrer efter pris

Filtrer efter farve

Viser 1–48 af 93 resultater

Tommy Hilfiger i Fashion Outlet

Du kan finde Tommy Hilfiger til mænd og kvinder på udsalg i vores shop. Vi har både skjorter, poloer, tasker og t-shirts på tilbud. Fandt du ikke hvad du søgte? Bare rolig, vi får hele tiden nye produkter ind.

Hvem var Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger er en modedesigner der startede sin karriere i en tidlig alder. Han åbnede sin første butik i 1969 men først 16 år efter, startede han sit tøjmærke som vi kender det i dag.

Tommy Hilfiger som tøjmærke

Tommy Hilfiger startede sit tøjmærke i 1985. Hans designs tager udgangspunkt i den klassiske amerikanske stil, og er inspireret af ikonisk popkultur. Han startede med at designe tøj til mænd, men i dag designer han både til mænd og kvinder. Han designer alt fra tøj og sko til smykker og tasker. Med deres meget iøjnefaldende logo som er hvidt, rødt og blåt, kan man hurtigt genkende Tommy Hilfigers designs. Tommy Hilfiger har udvidet sin forretning med flere kendte kollektioner såsom Tommy Jeans, Tommy Sport og Hilfiger Collection.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få gode tilbud direkte i din indbakke!