Privatlivspolitik

Her kan du læse mere om Fashion Outlets privatlivspolitik, og hvad vi anvender cookies til.

Introduktion

Følgende privatlivspolitik gælder når du besøger og handler på vores webshop. Der indsamles personoplysninger, som vi bruger til at tilpasse annoncer og for at forbedre vores indhold. Du bør slette dine cookies og undlade at bruge webshoppen, hvis du ikke ønsker at vi indsamler personoplysninger om dig. Du kan læse mere nedenfor, om hvilke informationer vi indsamler om dig. Derudover kan du læse mere om hvilket formål de har samt om der er tredjeparter, der har adgang til dine oplysninger.

Cookies

Vi anvender ”cookies” på vores webshop, for bl.a. at kunne målrette annoncer og huske indstillinger. Cookies er en tekstfil, som der gemmes på din computer, mobil alt efter hvilken enhed du bruger til at besøge webshoppen. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du har mulighed for at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du vælger at slette eller blokere for bestemte cookies, kan du risikere at du bliver vist mindre relevante annoncer, samt at siden måske ikke fungerer optimalt.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

CookieTypeVarighedBeskrivelse
cookielawinfo-checkbox-analytics11 yearDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Markedsføring".
cookielawinfo-checkbox-necessaryVedvarende11 monthsDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Nødvendige".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryVedvarende11 monthsDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Ikke nødvendige".
cookielawinfo-checkbox-performance11 yearDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Funktionelle".
CookieLawInfoConsentVedvarende11 månederRegistrerer standardknaptilstanden for den tilsvarende kategori & status for CCPA. Det fungerer kun i koordination med den primære cookie.
viewed_cookie_policyVedvarende11 månederCookien indstilles af GDPR Cookie Consent-pluginet og bruges til at gemme, om brugeren har givet sit samtykke til brugen af ​​cookies eller ej. Den gemmer ikke personlige data.
viewed_cookie_policyVedvarende11 months 30 days 5 hours 48 minutesCookien indstilles af GDPR Cookie Consent-pluginet og bruges til at gemme, om brugeren har givet sit samtykke til brugen af ​​cookies eller ej. Det gemmer ingen personlige data.

Personoplysninger

Generelt

Puresoft ApS er vores databehandler.

Personoplysninger er alle de forskellige informationer der omhandler dig. Vi behandler en række personoplysninger, når du besøger vores webshop. Når du benytter vores webshop, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende personoplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din anvendte enhed, dit IP-nummer, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Hvis du selv giver eksplicit samtykke til, eller selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. behandling af disse oplysninger vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi sørger for at dine oplysninger ikke bliver ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi bruger oplysninger om dig til at identificere dig som bruger og vise dig annoncer, som er mest relevant for dig og til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer kun oplysningerne i den tid, der er tilladt ifølge lovgivningen. Vi sletter dem, når oplysningerne ikke længere er nødvendige. Hvor lang tid dine oplysninger bliver gemt, afhænger af hvilken oplysningen det er samt baggrunden for opbevaring. Vi har derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Videregivelse af oplysninger

Al data om din brug af vores webshop såsom hvilke annoncer du modtager og evt. Hvad du klikker på, din geografiske placering, dit køn og din alder m.v. kan videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan altid se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter os af en række tredjeparter til opbevaring og behandling af vores data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og de må derfor ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver kun personoplysninger såsom navn og e-mail m.v. hvis du har givet samtykke til det. Vi benytter os kun af databehandlere i EU eller i lande, der lever op til den danske lovgivning og den europæisk lovgivning.

Indsigt og klager

Som bruger på vores webshop har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan derudover altid gøre indsigelse mod, at vi anvender dine oplysninger. Du har også mulighed for at tilbagekalde dit samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger. Hvis oplysningerne om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse omkring dette kan ske til: Dennis@nordicfashiongroup.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Nordic Fashion Group
CVR: 4150 8973
Herslebsgade 1A, 3. tv.
7100 Vejle
Telefon: 22 38 15 79
E-mail: Dennis@nordicfashiongroup.dk

Indhold

Nyhedsbrev